Lucas’ Apartment exterior was a significant up-fit of an existing location, with totally new roof system. We started with an historic storage building that was shored up. We removed the gable trusses & tin, then replaced with a gambrel roof system. We then made it look like a livable garage apartment. The matching interior was built on stage. It included heavy roughsawn construction, custom doors & windows, plus many wild walls, wagons & ceiling units. We also did extensive padding of the space for fight sequences, which included floors, columns, furniture, bath sink & commode. We built many matching breakaway doors, windows, & furniture pieces.

“Banshee” - season one - Lucas’ Apartment

GRANT REED 

Recent Work

CONSTRUCTION COORDINATOR

Banshee
HomelandHomeland.html
Walker PayneWalker.html
Sheriff OfficeBanshee_Cadi.html
ForgeBanshee_Forge.html
Lucas’ Apartment
MiscellaneousBanshee_Misc.html